Welkom bij Ocean City!

Authentiek en traditioneel

Restaurant Ocean City is al ruim 30 jaar een begrip in Hoek van Holland. Geniet van onze gerechten uit de Chinese en Indische keuken in ons gezellige restaurant.

Elke dag bent u bij ons welkom voor lunch, diner en afhaal. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 14.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 21:30 uur) Op dinsdagen zijn wij gesloten.

Het restaurant
Welkom in ons warme en gezellige restaurant. Laat u verrassen door onze vriendelijke bediening en perfecte service. Geniet van onze authentieke en traditionele Chinese keuken. In ons restaurant serveren wij de welbekende gerechten uit de Chin. Ind. Keuken. Maar ook specialiteiten uit de Chinese provincies Kanton en Szechuan. En niet te vergeten de befaamde Teppan gerechten, opgediend op een gietijzeren pan. Voor elk type eter hebben wij een ruime keuze aan gerechten.

Wilt u iets speciaals of heeft u bijzondere wensen? Geef het ons door en wij zorgen voor een uitstekende avond. 

Catering

Iets te vieren? Ocean City verzorgd ook catering aan huis of bedrijven vanaf 20 personen. Op het afgesproken tijdstip zetten wij het lopende buffet op bij u op locatie.

Zo heeft u alle tijd en aandacht voor uw gasten.

 

 

Groepen

Bij ons kunt u ook terecht voor grote groepen. Ons restaurant heeft plek voor 60 personen.

Bel of mail voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Afhaal

Geen zin om te koken? Wij zijn al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor afhaalmaaltijden. Voor iedere gast hebben wij een ruime keuze aan gerechten.

Van 1 persoonsgerechten tot aan maaltijden voor het hele gezin. Kunt u geen keuze maken? Wij helpen u graag! Bel uw bestelling door en wij zorgen dat dit klaar staat!

Openingstijden

Maandag & woensdag t/m zondag: 14:00 - 22:00 uur
keuken sluit om 21:30 uur
Dinsdag gesloten (m.u.v. feestdagen)

Contactgegevens

Restaurant Ocean City
Rietdijkstraat 104
3151GH  Hoek van Holland

0174 - 38 25 15
info@restaurantoceancity.nl